Гра Трактор з причепом

    Проходження

    Опис Гри

    У підземних ходах, виритих працьовитими кротами, можна відшукати і цінні кристали, і зливки золота, і інші дорогі об'єкти. Деякі з них вже були здобуті товаришами ігрового героя – вони вантажаться у причіп трактора. Інші можна добути по дорозі на склад, якщо правильно вибирати дорогу і в потрібних місцях ловити падаючі з стелі об'єкти.

    Гра Трактор з причепом ставить перед вами конкретні цілі – до кінця кожної дистанції треба доставити не менше певної кількості предметів. Природно, чим скарбів буде більше, тим краще вважається фінальний результат. За додаткові цінності ви отримуєте чимало бонусних балів.

    Але щоб успішно завершити гру, слід перш за все думати про збереження вже наявних речей. Для цього керувати трактором треба обережно, намагаючись уникати непотрібної трясіння. Дуже важливо рівномірно розподілити по причепу завантажується спочатку рівня вантаж.

    Едя до фінішу, ігровий трактор з причепом може відкривати або закривати спеціальні двері у тунелях шахти, щоб прокласти собі шлях трохи по іншому маршруту. Іноді варто навіть зупинитися, активувати іншу дорогу (наприклад, на верхньому ярусі) та повернутися з нею трохи назад. Так ви не пропустите жодної коштовності, прихованої в надрах кротячих нір.

    Додаткові скарби розміщуються під стелею. Падають вони по вашій команді. Давати її слід лише після того, як причіп трактора зупиниться точно під схованкою. У грі ви побуваєте в багатьох шахтах. Вони поступово стають складніше і багатше!

    .