Гра Кубики - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Ця головоломка об'єднала в собі тетріс та ігри жанру «три в ряд». На екрані розташована квадратна вежа. Її стіни зроблені з різнокольорових блоків. Зверху на вежу опускаються нові деталі. Вони можуть зробити будова ще вище, але такого допускати не варто – досягнення певного рівня перерве гру. Кубики треба вкладати так, щоб у вежі утворювалися скупчення з трьох елементів одного кольору. Коли таке трапляється, вийшла група зникає.

    Переміщайте нові блоки, стежачи за всіма стінами вежі

    Секція з трьох нових кубиків може бути опущена на будь-яку стіну вежі. Щоб змінити її положення, використовуйте стрілки на клавіатурі. Особливі напівпрозорі блоки вказують місце падіння нових деталей, що допомагає безпомилково визначати, яке скупчення вийде зробити, якщо зробити той або інший хід. Досить створити групу з трьох блоків, щоб сталося диво зникнення. І зовсім не обов'язково, щоб ці кубики знаходилися в одному ряду – головне, щоб вони стикалися один з одним, хоча б однією гранню. Переміщення нової будівельної секції на далекі передні стінки робить невидимими – не варто про них забувати, а краще періодично перевіряти, які на них можуть вийти скупчення.

    Гра Кубики пропонує два режими. В основному вам потрібно накопичити за обмежений час певна кількість зниклих кубиків, після чого відбудеться перехід на новий рівень, де треба прибрати вже більше блоків, а часу на це буде менше. В основному режимі приймати рішення про місце опускання нових блоків треба швидко – якщо занадто затриматися вони автоматично впадуть вниз, що може створити незручне скупчення. Другий режим називається Бліц. У ньому на гру дається всього дві хвилини, і щоб збільшити час, треба активувати кубик з годинником. Крім нього гра Кубики містить і інші особливі блоки: заморожування таймерів і бомба.

    .