Гра Тачки 4

    Проходження

    Опис Гри

    Мультфільм Тачки показав життя дуже незвичайних автомобілів. Вони вміють спілкуватися і відчувати, займаються безліччю важливих справ. Гра з тачками запрошує вас взяти участь у значимому для автомобільного товариства подію – прокладання нової дороги.

    Одна з тачок повинна проїхати з лівого краю екрана на правий, але шлях її лежить по небезпечному бездоріжжю. Добре, що тут вже зібрані елементи майбутнього шосе! Їх залишилося лише укласти правильним чином. Гра Тачки 4 пропонує брати горизонтальні та вертикальні прямі, різноманітні повороти і зістиковувати їх так, щоб в результаті вийшла суцільна дорога.

    Для виконання мети ігрового раунду вам дається обмежений набір деталей – тут не вийде просто укласти прямі частині траси, і доводиться хитрувати з поворотами. До того ж гра ставить обмеження по часу – виконати завдання потрібно до того, як вичерпається паливо в баках віртуальної тачки.

    Коли ви створите дорогу, клікайте на чекаючу машину. Вона тут же стартує, і якщо в дорозі справді їй не зустрінеться неприємний провал, тачка дуже швидко переміститься в нову зону, де вам треба буде вирішити вже більш складну головоломку.

    .