Гра Веселі мавпочки - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите вирішувати головоломки? В захваті від цікавих пригодницьких квестів? Тягне фантастика? Подобаються ігри з серії про веселій мавпочці? Обожнюєте космічні подорожі і завжди мріяли опинитися в ролі пілота зорельоту? Тоді саме час запустити гру Веселі мавпочки та здійснити пізнавальне турне по безкрайньому космосу.

    Пригоди веселої мавпочки

    Героїнею гри, як завжди, виступає весела мавпочка. За вдачею вона — страшна плакса, яка запросто переплаче навіть принцесу Несміяну, і може претендувати на номінацію в книзі рекордів Гіннеса. Неважливо, дрібниця або серйозна проблема спіткала її в грі, макака з будь-якого приводу плаче.

    Але, як і всі мавпочки, наша героїня гри неймовірно цікава. Якби не це її якість, то вона, напевно, так і потонула б вдома у потоках сліз. А так цікавість підштовхує її в іграх пускатися в різні веселі подорожі, повні пригод. Якщо гравцю вдається все зробити правильно або розсмішити мавпочку, то вона стає веселою.

    Підкорення космосу

    У грі Веселі мавпочки геймера чекає неймовірна космічна пригода. А все тому, що сімейство веселих мавпочок прознало, що десь далеко в космосі існує таємнича планета мавп. І ось макака і два веселих малюка споряджаються в далекий політ.

    Відразу в грі вибирайте, хто буде виступати пілотом. Це може бути молода мавпочка або солідний дідок. Красиво экипируйте в грі свого пілота, поставивши на його голову прикольну шапочку.
    Але не все в грі так райдужно, як може здатися на перший погляд. Позитивний настрій веселих мавпочок відразу зник, коли вони в грі зіткнулися з першими труднощами.

    Юним космонавтам керувати ракетою не так просто, як здавалося. Тим більше, корабель постійно ламається. Вашим завданням у цій грі буде вирішити безліч головоломок космічного квесту, щоб політ веселих мавпочок пройшов благополучно.

    Гра Веселі мавпочки

    Може, наприклад, почати кінчатися пальне, що призведе мавпочок в страшну паніку. Тоді доведеться замінити батарейку в розподільному щиті і вставити атомний реактор, а потім запустити з допомогою важеля.

    Не дозволяйте бідолахам померти від горя. Знайдіть вихід з будь-якої складної ситуації, в якій може опинитися пілот в космосі.

    Взаємодійте з предметами за допомогою мишки. Коли мавпочки будуть робити посадки на планетах, там теж потрібно буде виконати місії квесту. Допоможіть мавпочкам не розгубитися серед інопланетян.

    .