Гра Ріо 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Ріо 2 допомагає розвивати зорову пам'ять. Для цього використовується класична забава з картинками, перевернутими зворотним боком. Вам треба знайти серед них пару абсолютно однакових зображень, переглядаючи за один етап тільки дві картки. На малюнках цієї гри ви побачите популярних мультиплікаційних птахів: Жемчужинку, Голубчика, Рафаеля, Педро, а також бульдога Луїса.

    Гра Ріо 2

    Продовження пригод блакитних ара

    У першій частині мультфільму Ріо ми на власні очі побачили, що діяльність людини призводить до повного зникнення цілих видів тварин. Так, блакитний ара по імені Голубчику і його подруга Перлинка виявилися ледь чи не останньою парою цього виду папуг. Їм дивом удалося возз'єднатися, щоб зуміти висидіти кілька пташенят і таким чином врятувати свій рід від вимирання.

    Мультик Ріо 2 дає добру надію на процвітання блакитних ара. Дослідники джунглів випадково знайшли пір'їнка таких папуг, і це дало привід припустити, що найчастіше продовжують мешкати дикі ара блакитного кольору. Настільки радісна новина надихнула Голубчика і Жемчужинку відправитися в джунглі разом з трійкою своїх малюків. Вони захотіли познайомитися з лісовими братами і трохи повчити діточок жити в дикій природі – адже ті надто вже звикли до постійної підтримки з боку людей.

    Ось тільки радісна новина була незабаром перекрита страшним відкриттям – виявляється, люди навіть не думають «взятися за розум» і почати жити в гармонії з природою. Мультяшні птиці виявили, що в Амазонських джунглях йде масштабна вирубка лісів, і жадібні бізнесмени, які прагнуть набити свої кишені грошима, зовсім не думають про те, що мільйонам живих істот буде ніде жити, а вся планета втратить «зелені легені», що переробляють вуглекислий газ в кисень та очищують повітря від забруднень.

    Герої мультфільму зрозуміли, що ця ситуація – зовсім не гра, а серйозна загроза глобальної катастрофи. Об'єднавши сили з іншими птахами, вони зуміли зупинити лісорубів. Добре б цю історію подивилися ті, хто і зараз продовжує безжально рубати ліси!

    Постійні тренування пам'яті

    Щоб досягти успіху в сучасному суспільстві, людині треба виявляти найсильніші сторони свого розуму: вміти думати логічно, аналізувати і синтезувати інформацію, бути уважним до важливого і ігнорувати незначне. Одне з найважливіших якостей розвиненого розуму – це пам'ять. Як і інші аспекти розумової діяльності, її слід регулярно тренувати, незмінно прагнучи до досконалості.

    Один з кращих способів поліпшення пам'яті – гра у відповідні іграшки. Ріо 2 якраз і належить до таких. Вона зроблена на основі популярних і дуже ефективних «карток пам'яті» – намагаючись знайти пари однакових картинок, ви автоматично даєте завдання своєї пам'яті і таким чином легко її удосконалюєте.

    Скільки очок заробите за п'ять рівнів?

    Гра Ріо 2 починається з дуже простого завдання. У ньому вам потрібно знайти однакові зображення всього на шести картках. Успішно впоравшись з рівнем, ви перейдете до другого етапу, де карток уже 8. Після цього буде ще 3 ігрових раунду, з 12, 16 і 20 картками. Час на виконання кожного завдання обмежена, тому для успішного проходження гри вам не завадить тренування.

    Гра Ріо 2

    Граючи, вам не треба клікати на всі зображення поспіль – принцип випадкового везіння здатний допомогти хіба що на перших двох рівнях. Потім варто активізувати пам'ять і застосувати раціональний підхід. По-перше, варто відкривати картки послідовно, починаючи, наприклад, з лівого верхнього кута і рухаючись горизонтально. По-друге, треба намагатися запам'ятати картинки, які ви вже бачили, і місце, на якому вони лежать.

    Припустимо, за першою карткою ви побачили пару Голубчик-Перлинка, а за другий виявився тукан Рафаель. Обидві знову перекинуться. Ви клікаєте на третю, і бачите на картинці одного Голубчика. А ось на четвертій цей блакитний ара знову красується зі своєю подругою. Якщо ви пам'ятаєте, що таке ж зображення було на першій картці, то в новому ходу зможете просто вказати на неї і на четверту, так склавши пару і отримавши бонусні очки. Якщо вам вдається зібрати пару за один хід, не зробивши перед цим помилкових перекидань, гра нагородить вас подвійною порцією балів!

    .