Гра Кімнати для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Приміщення, в яких ми проводимо життєвий час, багато в чому визначають наш настрій. Багато людей починають відчувати дискомфорт і пригніченість, якщо виявляються в невідповідному для себе обстановці. Гра Кімнати для дівчаток дає зручні інструменти зміни інтер'єру віртуального приміщення. Тут ви зможете реалізувати свою творчу фантазію і створити кімнату мрії.

    Кімната, як відображення особистості людини

    Ми часто не замислюємося, як багато навколишні нас предмети здатні розповісти про нашу особистості. Наприклад, коли ви потрапляєте в кімнату, наповнену валяющимися в безладді речами і сміттям, ви автоматично сприймаєте проживає тут людини, як нечупару. Якщо ж приміщення зроблено в рожевих тонах, то тут, то там зустрічаються плюшеві іграшки, ви подумаєте, що тут мешкає хтось добрий і романтично налаштований. Похмурі плакати на стінах і свічники у формі черепів наштовхують на відповідне сприйняття господаря кімнати – швидше всього він жорстокий в поведінці і часто впадає в депресію.

    Психологія інтер'єрів може вивчатися навіть як наукова галузь, але для комп'ютерної гри нам не обов'язково занурюватися в нетрі людського мислення. Досить зрозуміти, яке значення мають кімнати не тільки в ігровій віртуальності, але і в реальному світі. Можливо, вам варто переглянути ставлення до своєї спальні і навести, нарешті, там порядок. Або замінити старі і неприємні вам постери. Гра Кімнати для дівчаток допоможе отримати нові ідеї про облаштування приміщень, розвинути смак і здібності в області дизайну інтер'єрів.

    Яскраві кольори і забавна меблі

    У цій грі кімнати для дівчаток представлені в двох варіантах. Вони вибираються в самому початку і відрізняються один від одного формою вікна, колонами, наявністю невеликого узвишшя. Визначившись з типом кімнати, ви потрапите в ігровий редактор інтер'єрів. У верхньому меню тут зібрані всі доступні варіанти предметів, які можна розставити в приміщенні. Клікаючи на ці іконки ви побачите списки наявних об'єктів. Вибравши щось підходяще, треба ще розмістити в кімнаті, перетягуючи вказівник миші.

    Перед тим, як розставляти ліжко, стільці, стіл, шафа та дрібні доповнення, клеїти на стіни плакати, вішати фіранки на вікна, стелити килим на підлогу, варто визначитися із забарвленням стін. Вона змінюється за допомогою невеликого бігунка, також розташованого у верхньому меню.

    .