Гра Наруто на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Використовуючи сучасні технології, автори гри розробили зручний геймплей і логічну структуру. Що дозволяє запускати забавну іграшку навіть з вікна браузера. Гра Наруто на двох надає можливість розважатися на території карти, щоб перемогти ворога не тільки силою і швидкістю, але і розумовими здібностями. Що є основоположним принципом всіх без винятку видів бойових мистецтв.

    У грі існує можливість одне - і двох користувальницького ігрових режимів. Перший гравець управляє воїном Наруто з допомогою клавіш курсору, а для кидка куна використовується кнопка L. Для другого гравця передбачені клавіші W, A, S та D. Кнопка G кидок куна другого користувача. Є можливість вибору кількості ворогів: від одного до трьох. Це дозволяє регулювати складність і швидкість гри. Також існує таблиця кращих результатів. На підставі яких можна аналізувати свою спритність і переглянути прогрес в динаміці.

    Трохи про сюжет

    У цій флеш грі головний герой Наруто бореться і намагається здобути перемогу над, Саске, і Сакурою на різних картах. При необхідності, можна використовувати портали для переміщення по карті. Гра буде цікавою для всіх шанувальників всесвіту Наруто. А історія про веселого хлопця, ніндзю-забіяку бере свій початок ще в далекому 1999 році з виходом першої манги. За ці роки псевдофеодальный світ Японії і героя Наруто не раз нагадував про себе.

    Про нього надруковано величезна кількість коміксів, більше 680 голів у 70 томах, знято близько 600 серій аніме, випущені колекційні графічні альбоми та енциклопедії, карткові ігри, комп'ютерні відеоігри на різноманітних платформах з підтримкою багатьох сучасних технологій. А той факт, що існує півгодинна програма на офіційному японському радіо, яка виходити щотижня, черговий раз доводить популярність і всенародну любов шанувальників манги і аніме до головного героя, так і самому серіалу в цілому.

    Причини популярності одночасно прості і складні. Сюжет складається з двох великих часових відрізків. У першій частині йдеться про процес отримання Наруто початкового рівня ніндзя — гэнин. У другій частині, дії відбуваються, коли вже Наруто виповнилося 16 років і він повернувся у своє рідне Село. Сюжетна лінія аніме є сукупністю діалогів, тренувань, боїв з інтенсивною подачею матеріалу і динамічністю. Показує головного героя у всіх його позитивних і негативних сторонах, демонструє процес становлення особистості при впливі різних взаємин на неї. Гра Наруто на двох сподобається всім фанатам аніме-серіалу, а також більшості шанувальників онлайн бійок, адже в неї можна грати не тільки поодинці, але і разом з друзями, в спеціальному режимі на двох чоловік.

    .