Гра Елвін і бурундуки

    Проходження

    Опис Гри

    Фільм Елвін і бурундуки познайомив нас з трьома чарівними звірятками – симпатичними гризунами, мають співочий талант. У кіно вони зустрілися з музикантом Девідом Сэвиллом і почали виконувати написані ним пісні. Їх незвичайні смішні голоском дуже сподобалися публіці, і твори бурундуків стали хітами. Жадібний продюсер вирішив заробити на цьому мільйони і почав нещадно експлуатувати мохнатиков. Але його плани були зруйновані. Істинна дружба здолала жорстоку машину шоу-бізнесу.

    Гра Елвін і бурундуки показує ще одне захоплення кіно персонажів. Гризуни люблять кататися на машинках і підхоплювати розсипані по трасі подарунки. Спочатку вам потрібно вибрати, за кого з бурундуків будете грати: за Елвіна, Саймона або Теодора. Заїзд в кожному з ігрових раундів триває недовго, але під час їзди вам треба дотримуватися граничну обережність! Адже на дорогу вийшли безтурботні кішки і собаки.

    Тварин треба об'їжджати, щоб не втрачати від кожного зіткнення сердечко здоров'я. А їх на кожен раунд дається всього три. Успіх у грі Елвін і бурундуки визначається кількістю накопичених бонусів. Вони даються за взяті під час заїзду подарункові коробки.

    .