Гра Мала Хейзел народилася - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Народження дитини – велике щастя для більшості сімей. Маленькому чоловічкові приділяється багато уваги, всі родичі прагнуть подбати про дитинку, пограти з ним, зробити йому що-небудь приємне. Так відбувається і у віртуальному сімействі Хейзел, в якому зовсім недавно з'явився малюк, братик героїні популярної ігрової серії. Його звуть Метт і ви разом з Хейзел проведете з ним один день.

    Гра Малятко Хейзел народилася добре показує, як маленька дівчинка, яка ще зовсім недавно була немовлям, починає поступово освоювати роль турботливої сестрички, готуючись в майбутньому стати доброю ненькою. Тут вам пропонується пройти кілька рівнів. У кожному є обмеження по часу і набір захоплюючих завдань. Правильно і швидко виконувані дії неухильно збільшують рівень щастя. Цей показник відображається на спеціальній шкалі у верхній частині ігрового екрана. До кінця кожного раунду він повинен досягти максимуму, що викличе потік радісних сердечок близько малятка Хейзел. Також виконання завдань гри приносить бонусні очки. Якщо ваші дії будуть близькі до бездоганним, і підсумковий результат буде рекордно високим!

    Грає Хейзел і спляча Метт

    Гра починається в кімнаті маляти Хейзел. Народився нещодавно хлопчик Метт лежить у своєму ліжечку спить. Дівчинці швидко стає нудно, але у вас є дуже ефективні способи її потішити – Хейзел сама підказує, чим би їй хотілося зайнятися, і вам залишається тільки чітко виконувати вказівки з'являються іконок. Спершу маля захоче почитати цікаву книжку про трьох забавних мартышках. Вам треба подати її дівчинці і допомагати перевертати сторінки – в процесі читання Хейзел жваво представить собі мавпочок, а ви зможете помилуватися на картинку з її уяви.

    Навіть під час захоплюючого читання малятку Хейзел треба не забувати, що нещодавно народилася нова життя – братику потрібно приділяти достатньо уваги. Він прокинеться і захнычет. З'явилася іконка відразу проінформує, як треба діяти в такій ситуації. Ви підхоплюєте Хейзел курсором миші і ставите її поруч з ліжечком дитини. Дівчинка намагається заспокоїти його всілякими іграми. Їй вдасться перервати плач і викликати радісну посмішку, якщо ви вимкніть світло, створивши у віртуальній кімнаті напівтемрява, а дівчинка почне співати добру пісеньку.

    Гра Малятко Хейзел народилася

    Сама малятко Хейзел народилася зовсім недавно, і теж дуже любить захоплюючі дитячі ігри. Тому коли братик заспокоїться, дівчинка повернеться до своїх занять. Коли вона знайде у своїй книжці сторінку з розфарбуванням, ви дасте їй фломастер і вона наповнить контур яблука яскравим червоним кольором. Цей творчий процес буде перериватися плачем Метта, і коли ви дасте йому забавну брязкальце, малюк почне грати з нею і заспокоїться.

    Маленькі діти ще не вміють самостійно ходити на горщик і тому їм часто одягають підгузник. Метт був у такому, коли лежав у ліжечку. В процесі своєї гри маля Хейзел відчула неприємний запах. Це явно підказало їй про необхідність заміни підгузника. На цьому завершується перший ігровий рівень, і ви разом з героїнею переміщується до спеціального столика для перевдягання дитини.

    Малятко Хейзел базікає по телефону, а ви переодеваете новонародженого

    У багатьох іграх вчать, як міняти підгузник немовлятам. Найчастіше це робиться за допомогою підказують іконок, на яких відображається, які предмети треба брати і як їх використовувати. Так само створена і гра Мала Хейзел народилася. Ось тільки сама героїня не особливо любить це заняття і швидко йде з кімнати, під приводом термінового дзвінка. Вона присутня тільки при роздяганні дитини і викиданні брудного підгузника, а миття і переодягання ви проводите вже без неї.

    Складного в цьому завданні нічого немає. На тіло малюка послідовно наносяться миючі та косметичні засоби, він прокидається присипками, протирається серветочками, втирається в шкіру спеціальний лосьйон. Вам треба буде брати предмети з нижнього меню і виконувати з ними дії, які показані в невеликому віконці праворуч. Після миття на Метта надівається чистий підгузник, симпатичний костюмчик, шапочка, шкарпетки. Прийшла малятку Хейзел народилася братика залишиться дати пляшечку з молоком і укутати його в спеціальний «конверт».

    Подарунок від бабусі та облаштування дитячої кімнати

    Гра малятко Хейзел народилася наповнена різними розвагами героїні – не тільки з братом, але і з улюбленими іграшками. У своїй кімнаті вона малює картину на мольберті, кидає баскетбольний м'яч у кошик, а ви активно берете участь у цих розвагах. Але незабаром в кімнату входить бабуся. Вона принесла подарунок для Метта – велику яскраву подушку і арку з брязкальцями. Разом з вами Хейзел збирає цю іграшку і кладе новонародженого в одержаний «манеж».

    Гра Малятко Хейзел народилася

    Бабуся запрошує дівчинку в магазин, щоб купити там декор кімнати для Метта. Ви допомагаєте їм зробити покупки, укладаючи в візок іграшки, таблички з буквами і написами, лампочки, шпалери, простирадла. Всі ці речі треба буде ще і розкласти по кімнаті. Разом з Хейзел ви клеїте шпалери, кріпите світильник, створюєте вітальний гасло на стіні (Ми любимо Метта), оформляєте ліжечко хлопчика, кладете в неї іграшки. Мама і бабуся, які прийшли помилуватися дизайнерським творчістю малятка Хейзел залишаться в абсолютному захваті!

    Гра захоплює великою кількістю різноманітних завдань і широкими можливостями інтерактивного взаємодії з різними персонажами. Є в ній і повчальна спрямованість – геймерам на прикладі показується, як слід піклуватися про маленьких діточок, і це стане не менш цікавим заняттям, ніж ігри з ляльками-пупсами. Приємно, що гра проходить з нарахуванням бонусів і заповненням шкали щастя, адже це створює додатковий інтерес, привносячи дух змагання і мотивуючи вчиняти всі дії максимально чітко.

    .