Гра Готувати їжу: кухня Сари - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви обожнюєте смачненько поїсти, любите куховарити і прагнете у всіх тонкощах осягнути кулінарну майстерність, тоді швидше запускайте гру Готувати їжу: кухня Сари і навчайтеся у знаменитого кухаря. Сьогодні господарочка Сара буде вчити нас готувати страву з італійської кухні.

    Сара — кулінарна майстриня

    Головна героїня популярної серії ігор «Кухня Сари» — маленька господарочка дівчинка Сара. Незважаючи на свій юний вік, вона встигла прославитися на весь світ чудовим кулінарною майстерністю. Юна кухарка вміє готувати дуже смачні страви будь-яких народних кухонь.

    найприємніше, що вона не тільки не приховує свої кухарські секрети, але, навпаки, охоче ними ділиться. Вона навіть організувала спеціальні курси для дівчаток, які люблять готувати їжу і хочуть стати такими ж майстринями, як вона.

    Свої майстер-класи Сара проводить в кухні, обладнаній усіма технічними новинками. Вам залишається тільки уважно слухати поради Сари, повторювати — і ви обов'язково навчитеся готувати їжу. Сьогодні дівчинка поділиться з нами рецептом приготування національної страви італійської — паста.

    Що таке італійська паста?

    Під дивною назвою «паста» ховається зовсім не пастоподібна субстанція. Словом «паста» називають в Італії макаронні вироби. Воно перекладається як «тісто». Для темпераментних італійців паста більше, ніж їжа — це данина національним традиціям і спосіб життя. Готують макарони з твердих сортів пшениці з тих пір, як італійський мореплавець Джузеппе Гарібальді привіз з Криму ці сорти на батьківщину. Якщо в Росії традиційні макарони з начинкою — лише по-флотськи, то в Італії до пасти роблять безліч добавок.

    Готуємо пасту

    У грі ми опиняємося на кухні Сари, де будемо готувати їжу. Зараз за допомогою мишки розкладіть по салатникам різні інгредієнти, потім поріжте їх. Далі ми перейдемо до варіння макаронів і правильного змішування всіх інгредієнтів, щоб вийшла справжня паста.

    .