Гра Кік Бутовський 2

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Кік Бутовський 2 запрошує вас відзначитися своїми талантами художника і розфарбувати картинки з подвигами екстремала для літопису досягнень героя.

    Безбашений екстремал

    Кларенс Бутовський, що отримав прізвисько Кік Бутовський, головний персонаж пустотливого мультфільму. Цей жартівлива 12-річний хлопчина не може жити без екстриму. Жага гострих відчуттів підстьобує його стрибати на великий, скейт і робити шалені трюки.

    Кік Бутовський оголосив війну буденності. Він прагне кожен день прожити так, щоб про його витівки згадували через довгі роки. В душі цей відчайдушний екстремал мріє стати найкращим каскадером у світі.

    В іграх він бере участь в гонках на виживання, влаштовує автомобільні бої, показує неймовірні трюки на винаходи божевільних вчених і т.д. Немає того маршруту з яким він не впорається на своєму вірному залізному коні — велосипед «Пилі».

    Екстремальна розфарбування

    У цій грі вам потрібно буде відзначитися майстерністю живопису і розфарбувати Бутовського по кличці Кік. На картинці він застиг у шаленому стрибку на скейті «Синій». Беріть в руки пензлик в грі і захоплююче провести час за розфарбовуванням.

    .