Гра Поїзд динозаврів

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо вам подобаються захоплюючі літалки, якщо ви не проти постріляти заради благої місії, якщо сповнені рішучості зануритися в неймовірні пригоди мультсеріалу Поїзд динозаврів, тоді ця захоплююча аркадна гра запрошує відзначитися героєм в доісторичних світах. Запускайте гру Поїзд динозаврів і візьміть участь у війні.

    Пригоди в світі динозаврів

    Гра перенесе в дивовижний світ, показаний у мультику Поїзд динозаврів. У цій казковій країні проживає безліч видів динозаврів. Одні з них швидко бігають, інші вміють літати. Щоб було простіше подорожувати по безмежної планеті, жителі створили спеціальний поїзд.

    Диковинность чудесного поїзда в тому, що він здатний пересуватися не тільки по територіям, але крізь призму часів у минуле. Також на цьому поїзді можна подорожувати по морських і океанічних глибин.

    І ось одного разу в цю ідилію вторглася біда. Ненаситні людські племена аборигенів стали гнобити динозаврів. У пошуках здобичі вони відбирали їх яйця. Але якщо для аборигенів — це їжа, то для люблячих батьків — їхні дітки.

    Відважна мама не побоялася навіть гострих стріл кровожерливих аборигенів і кинулася в грі рятувати малюка. Літаючого динозавра чекає в грі битися з цілою армією озброєних тубільців. Допоможіть матусі перемогти і повернути своїх пташенят з яєць діточок. Для цього доведеться здолати в грі величезного і живучого боса.

    Управління

    Щоб управляти польотом динозавра, використовуйте «WASD». Для атаки задійте «Пробіл». Також за бажанням управління можна переключити на мишку.

    .