Гра Фури - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Великі 18-колісні тягачі здатні перевозити дуже багато вантажів, та їх розміри і вага створюють певні труднощі в їзді по трасі. Водіям таких вантажівок слід освоїти не тільки управління машиною на дорозі, але і таку складову життя сучасного автомобіліста, як парковка. Гра Фури пропонує вам потренуватися саме в цьому аспекті водійської майстерності, встановлюючи тягачі в спеціально зазначені місця паркування.

    Ігрове завдання виявляється непростим і цікавим, по-перше, з-за розмірів техніки, а по-друге, із-за складних умов. Вам треба їздити по вузьких дорогах, вписуватися в круті повороти, ставити автомобіль на зовсім невеликі майданчики. Робити це необхідно дуже акуратно, так як навіть одного легкого зіткнення достатньо, щоб віртуальний інструктор перервав завдання і повернув вас на початок ігрового рівня.

    Використовуйте ігрові переваги!

    Щоб виконати завдання гри, варто користуватися вбудованими додатковими функціями. Наприклад, змінювати кут огляду. Їх тут передбачено три, і вони виявляються корисними в різних ситуаціях. Наприклад, коли треба паркуватися заднім ходом, варто включити вид спереду, щоб краще контролювати рухи машини. А якщо потрібно виконати паралельне паркування, дуже згодиться вид збоку.

    Гра Фури

    Крім цього в грі фури оснащуються різними технологіями повороту керма. В одному положенні колеса залишаються розгорнутими в тому становищі, в яке ви їх поставили. В іншому вони автоматично повертаються у вихідне рівне стан, коли ви відпускаєте кнопку повороту. Ці можливості стають в нагоді в різних ситуаціях.

    Щоб розширити огляд, варто прибрати з екрану кермо і панель приладів. Вони не несуть функціональної ролі, хоча і створюють класний ігровий антураж.

    Дійте швидко, але акуратно

    Звичайно, в реальному житті вантажівки не ламаються від легких подряпин, але якщо водій буде дозволяти собі недбалість, він ризикує рано чи пізно потрапити в серйозну аварію і заподіяти шкоду собі та іншим учасникам дорожнього руху.

    Щоб такого не сталося, гра Фури вимагає зовсім уникати зіткнень. При цьому швидкість їзди в ній буде мати не менше значення. Адже перед вами ставиться обмеження по часу для кожного рівня. До того ж гра нагороджує бонусними зірками за швидкісне виконання завдань.

    .